En professionel opvask er ikke bare!
En professionel opvask er ikke bare!
For at få en professionel opvask til at fungere, er der en masse faktorer som spiller ind:
- Vandet
- Maskinen
- Kemien
- Temperaturen
- Forbehandling
- Hvad skal vaskes?
- Hvilket materiale?
Grundlæggende er det vigtigt at finde kundens rette behov. Det er ikke ligemeget, om det madproducenten som skal vaske fade, skåle, kødhakkere, eller om det er den fine restaurant, hvor glas og bestik skal være helt blankt, uden nogen form for efterpoleringen.
Læs om de vigtigste faktorer for et optimalt resultat længere nede på siden.
De vigtigste faktorer for en blank opvask er vandkvaliteten på slutskyllet. Afhængigt af hvilken vandkvalitet man har det pågældende sted, er der grundlæggende 3 forskellige typer af opvask:
Valget af maskine bør tages i samarbejde med NG og beror meget på, hvor meget plads som er til rådighed samt hvilken belastning maskinen skal kunne klare.
Kemivalgtet er ligeledes et valg, som bør træffes kunde og konsulent imellem. Mange har eksempelvis den opfattelse, at det er nødvendigt med klor. Det er ikke rigtigt! NG Sæbe&Vandtekniks maskinopvask uden klor m/alu har igen og igen bevist, at det ikke er nødvendigt. NG er i stand til at levere og montere den 100% rigtige løsning 1. gang - hver gang!
Tryk 1 for Nicolai Gottlieb, Vestsjælland, Odsherred og Hornsherred
Tryk 2 for Michael Kølle, Sydkyst, Sydsjælland, Lolland og Falster
Tryk 3 for Søren Rytter, København og Nordsjælland
Tryk 4 for Bogholderi
Tryk 5 for Thomas Sørensen
Tryk 6 for Direktion, Erik Jensen